Меню
Закрити
  • Виробництво
logo
  • Продукція
  • Виробництво
  • Історія бренду
  • Дегустація
  • Новини та акції
  • Контакти та інформація до оприлюднення
©1997-2025 Коблево
logo
Інформація для акціонерів та стейкхолдерів
  • Укр
  • Eng
logo
Вам виповнилося 18?
Створюємо вино з любов'ю
1850 гектарів виноградників
image

Виноградники знаходяться в унікальній природній зоні поміж теплим Чорним морем та заповідним Тилігульським лиманом. Неповторні грунтово-кліматичні умови цієї місцевості дозволяють вирощувати тут виноград кращих європейських сортів. 

Your browser does not support HTML5 video.
Your browser does not support HTML5 video.
Елітні саджанці з провідних винних регіонів

Ми закуповуємо найкращі європейські саджанці з провідних винних регіонів Франції, Італії та Німеччини. Саджаємо, вирощуємо та доглядаємо їх, аби лоза виросла й дала ідеальні для вина ягоди

image
Сорти винограду
  • Аліготе, Шардоне, Совіньйон блан, Ркацителі, Іршаї Олівер, Рислінг рейнський, Мускат Оттонель і Трамінер рожевий
  • Каберне Совіньйон, Мускат гамбурзький, Мерло, Одеський чорний , Бастардо магарачський, Сапераві та інші
Європейський досвід
  • Для того, щоб отримати особливо добрий виноград, ми садимо по 3333 саджанці на гектар
  • Максимальну користь і якість винограду досягаємо завдяки контролю кількості грон на кущі - в ідеалі їх залишається лише чотири
Догляд за лозою
  • Ми запалюємо вогонь, щоб зігріти нашу лозу взимку
  • Садимо троянди, які захищають виноградники від комах
  • Не використовуємо хімікатів, а боремося із бур'янами механічними сапами
/
Сучасне обладнання та європейські інновації

Завдяки вдалому розташуванню виробництва і виноградників, урожай потрапляє на завод від двадцяти хвилин до двох годин

image
Техніка
  • Обрізаємо кущі особливим способом за допомогою сучасної чеканної машини Trimmer французької компанії Pellenс
  • Перероблюємо виноград без перетирання шкірки та кісточки за допомогою пневматичного пресу компанії Della Toffola та Busher
  • Потужність перероблювальних ліній 160 тонн на годину
Лабораторний контроль
  • Визначаємо рівеня цукру й кислотності
  • Вносимо чисті культури дріжджів окремих рас для кожного сорту
  • Контролюємо фізико-хімічні та мікробіологічні показники
Витримка і розлив
  • Сберігаємо виноматеріал у сховищі, яке вміщує до 20 мільйонів літрів
  • Оброблюємо холодом, що дозволяє позбутися осаду при зберіганні. Зберігаємо температуру від 13-15 °C
  • З 2013 р застосовуємо холодний стерильний спосіб розливу для збереження користі і біологічної цінності вина
/
Нічні збирання вручну для лімітованих колекцій

Щоб зробити добре вино, ми виходимо в ніч зібрати найкращий виноград, до перших променів сонця. Ми любимо свою справу й вважаємо кожну дрібницю важливою. Воно того варте, варте труднощів і праці. Варте всіх «От дідько!» й підйомів о п’ятій ранку. Бо саме завдяки цьому створюється справжнє добре вино, варте вашого вибору

image
Your browser does not support HTML5 video.
Your browser does not support HTML5 video.
Наше виробництво
"У середині всього знаходиться сонце" Микола коперник
Урожайна осінь
Серце Коблево
Закатне полотно
©1997-2025 Коблево
  • Продукція
  • Виробництво
  • Історія бренду
  • Дегустація
  • Новини та акції
  • Контакти та інформація до оприлюднення