Починаючи з XVIII століття
Київ
Коблеве
1792
Перші виноградники
Виноробня KOBLEVO, як і містечко в якому вона розташована названа на честь англійця, графа Томаса Кобле, який у часи Олександра I був очільником Одеси. За перемоги у боях з нападниками Кобле отримав землі поблизу Тилігульського лиману де і посадив свої перші виноградники,так почалась історія бренду.
1982
Будівництво заводу
За часів Радянського Союзу, Винний дім припинив роботу через «сухий закон», а вже у 1982 році знову розпочали активне будівництво перших потужностей для переробки локального винограду, адже теруар ідеально підходить для вирощування найкращого врожаю.
1989
Активний ріст
В кінці 80-х років XX століття було посаджено більше 1000 гектарів виноградників, 75% з яких плодоносило. В молодому винному господартві були високі зарплати завдяки активній праці на виробництві.
2015
Дім коньяків KOBLEVO
Коньяк KOBLEVO названий на честь короля коньячної справи, аристократа Томаса Кобле, градоначальника Одеси і Херсонської губернії півдня України XVIII ст.
Дім коньяків KOBLEVO працює на базі Миколаївського коньячного заводу, який заснували в 2015 році. Сьогодні це сучасне коньячне підприємство, що володіє повним циклом виробництва.
2019
Нові cерії продуктів
Було придбано та посаджено ще 200 га виноградників.
Асортиментів: KOBLEVO RESERVE, KOBLEVO SELECT, KOBLEVO BORDEAUX.
Кожна лінійка має свої особливості та по різному задовільня смаки споживачів.
2020
Вибір українських споживачів
Головна особливість популярних у споживачів лінійок 3, 4, 5 зірок VS, VSOP та RESERVE – це відчуття горіхових тонів у смаку й ароматі.
У 2020 році було запущено нову лінійку SELECTION, у якій переважають медово-квіткові ноти, що подобаються і жінкам.
Сьогодні
Виноробна столиця держави
160 тонн на годину
В цеху по переробці винограду встановлені сучасні лінії італійської фірми Della Toffola, перероблювана потужність яких сягає 160 тонн на годину. Розливають за принципом – стерильне вино в стерильних умовах в стерильну пляшку.
10 000 тони винограду
Наразі підприємство є рекордсменом країни по переробці ягід, та переробляє більше 10 тисяч тонн винограду за сезон.
2 000 гектів
Виноробня KOBLEVO утримує найбільші виноградники країни – понад 2000 га!
20 млн пляшок на рік
Підприємство має найбільше виносховище в Україні та випускає близько 20 мільйонів пляшок на рік натурального вина KOBLEVO.
ТОП 3
Вина KOBLEVO входять в ТОП‑3 найбільш популярних винних брендів України і гідно конкурують з міжнародними торговельними марками, представленими в Україні.
Починаючи з XVIII століття
Київ
Коблеве
1792
Перші виноградники
Виноробня KOBLEVO, як і містечко в якому вона розташована названа на честь англійця, графа Томаса Кобле, який у часи Олександра I був очільником Одеси. За перемоги у боях з нападниками Кобле отримав землі поблизу Тилігульського лиману де і посадив свої перші виноградники,так почалась історія бренду.
1982
Будівництво заводу
За часів Радянського Союзу, Винний дім припинив роботу через «сухий закон», а вже у 1982 році знову розпочали активне будівництво перших потужностей для переробки локального винограду, адже теруар ідеально підходить для вирощування найкращого врожаю.
1989
Активний ріст
В кінці 80-х років XX століття було посаджено більше 1000 гектарів виноградників, 75% з яких плодоносило. В молодому винному господартві були високі зарплати завдяки активній праці на виробництві.
2015
Дім коньяків KOBLEVO
Коньяк KOBLEVO названий на честь короля коньячної справи, аристократа Томаса Кобле, градоначальника Одеси і Херсонської губернії півдня України XVIII ст.
Дім коньяків KOBLEVO працює на базі Миколаївського коньячного заводу, який заснували в 2015 році. Сьогодні це сучасне коньячне підприємство, що володіє повним циклом виробництва.
2019
Нові cерії продуктів
Було придбано та посаджено ще 200 га виноградників.
Асортиментів: KOBLEVO RESERVE, KOBLEVO SELECT, KOBLEVO BORDEAUX.
Кожна лінійка має свої особливості та по різному задовільня смаки споживачів.
2020
Вибір українських споживачів
Головна особливість популярних у споживачів лінійок 3, 4, 5 зірок VS, VSOP та RESERVE – це відчуття горіхових тонів у смаку й ароматі.
У 2020 році було запущено нову лінійку SELECTION, у якій переважають медово-квіткові ноти, що подобаються і жінкам.
Сьогодні
Виноробна столиця держави
160 тонн на годину
В цеху по переробці винограду встановлені сучасні лінії італійської фірми Della Toffola, перероблювана потужність яких сягає 160 тонн на годину. Розливають за принципом – стерильне вино в стерильних умовах в стерильну пляшку.
10 000 тони винограду
Наразі підприємство є рекордсменом країни по переробці ягід, та переробляє більше 10 тисяч тонн винограду за сезон.
2 000 гектів
Виноробня KOBLEVO утримує найбільші виноградники країни – понад 2000 га!
20 млн пляшок на рік
Підприємство має найбільше виносховище в Україні та випускає близько 20 мільйонів пляшок на рік натурального вина KOBLEVO.
ТОП 3
Вина KOBLEVO входять в ТОП‑3 найбільш популярних винних брендів України і гідно конкурують з міжнародними торговельними марками, представленими в Україні.